Opskrift: Svensk pølseret

En klassiker, der trods navnet, er af dansk oprindelse.

Nedenstående opskrift svarer til 3-4 pers.

Ingredienser:
  • 600 g kogte kartofler
  • 6 røde pølser (Du kan selvfølgelig også bruge brune pølser😉)
  • 1 løg
  • 2 tsk. mild paprika
  • 1 stor dåse tomatpuré (140g)
  • 1/2 tsk. æblecidereddike
  • 1 dl fløde (38%)
  • 1,5 dl letmælk
  • Salt og peber
  • Purløg
Sådan gør du:
  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker
  2. Løgene hakkes og svitses på en pande i lidt smør eller olie. Bruger du pander fra Gastrolux®, kan du svitse uden brug af fedtstof.
  3. Pølser skæres i mundrette stykker og kommes med på panden
  4. Lad pølserne få lidt farve, inden at paprika, tomatpure tilsættes og “brændes” af
  5. Kom nu mælk, fløde, eddike og kartofler i panden og lad det simre i 5 min.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber og pynt med hakket purløg.

God fornøjelse!

 

Venligst udlånt af Gastrofar - find flere lækre og inspirerende opskrifter på Gastrofar.dk

Gå på opdagelse i Gastrolux® sortimentet

"Mine 4 forskellige produkter, 2 pander, 1 tre liters stegegryde og et fad har nogle år på bagen, men fungerer stadig optimalt.
Er ikke til at slide op."

Dorthe, Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐