Gastrolux Fiskepande:

Når vi kalder denne udgave for en fiskepande, er det faktisk fordi den minder om en fiske kedel, i sin udfordring. Gastrolux fiskepander er aflang, men med en lav kant, så den egner sig rigtig godt til at tilberede f.eks. en lakseside i. Det kunne også være at du lige står med 2 stk. rødspætter til Jeres aftensmad. De ville også passe helt perfekt, ned i vores fiskepande. Med andre ord, det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan putte i vores fiskepande. Faktisk, synes vi selv, at den er så smuk, at man også sagtens kan bruge den, til at sætte ind på bordet, til servering.  

 

Model/varenr.: g841
0 anmeldelser

Gastrolux fiskepande, incl. glslåg, bedste non-stick effekt, super nem rengøring

1.149,00

Fordele ved en Gastrolux fiskepande

En Gastrolux fiskepande er 100 % danskproduceret, ligesom alle vores andre gryder og pander. Når du køber en Gastrolux fiskepande får du en ekstremt slidstærk og holdbar pande, som er miljørigtig og lever op til de skrappe danske standarter. Fiskepanderne kan alle karakteriseres som det man i daglig tale kalder for non-stick pander. Lavpraktisk betyder dette, at en fiskepande fra Gastrolux besidder en egenskab som gør at stegning og tilberedning kan gøres helt uden eller kun med meget lidt fedtstof. Herudover forbliver pandebelægningen samt overflade glatte, hvilket sikrer, at maden nemt slipper fiskepanden og garanterer at det man tilbereder ikke brænder på.

Når du handler fiskepander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verden bedste støbte aluminiumsfiskepande, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Fiskepanden er en af de pander du ikke kan undvære når først du har den. Så er det kun fantasien der sætter grænser når du skal til at tilberede forskellige fiskeretter. Vi tilbyder selvfølgelig fri fragt og 14 dages returret fra modtagelsesdatoen. God fornøjelse.

Få nye muligheder med fiskepande fra Gastrolux

Fiskepanden fra Gastrolux er noget helt særligt. Det kan synes som en speciel pande, men sandheden er, at den åbner op for et utal af muligheder for nye tilgange til madlavning. Den aflange form gør den perfekt til at tilberede større fisketyper, og det flotte glaslåg samt den 7 cm høje side, giver mulighed for at lade retterne simre i lang tid og give en unik aromafyldt smag. Det danskproducerede design er ovenikøbet så flot og stringent, at fisk på denne fiskepande snildt kan serveres direkte på middagsbordet. Selvfølgelig er vores fiskepande også belagt med det innovative biotan, der sikrer en non-stick pande, som er nem at rengøre og ikke så let brænder på. Derfor kan du sagtens lade din fiskeret stå og simre i lang tid uden store mængder fedtstof. Det gør din hverdag med madlavning nemmere og sundere. Vi tror, du vil blive rigtig glad for din nye fiskepande fra Gastrolux, som du selvfølgelig kan vælge både til induktion og el og -gaskomfur.