Topsælgere

Glas låg

Et godt glaslåg med perfekt pasform er ikke bare vigtigt når du koger kartofler, ris og pasta. Det optimerer også tilberedningen af både kød, grøntsager, supper og grød fordi låget virker som en symbiose med gryden eller panden og sikrer at resultater bliver perfekt hver gang. Glaslågene passer til de fleste gryder og pander. Ved at kigge på beskrivelsen af de forskellige glaslåg kan du se, hvilke låg der passer til hvilke modeller. Du kan derfor ganske nemt bestille et nyt eller flere låg til din Gastroluxgryde eller pande. En af fordelene ved vores glaslåg er, at de er utrolig lette at rengøre, og så kan de sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.

129,00
139,00
Populær
149,00
Populær
159,00
169,00
179,00
189,00
199,00
189,00
149,00
159,00
159,00

Fordele ved Gastrolux glaslåg

Et glaslåg fra Gastrolux er fremstillet af hærdet, gennemsigtigt glas. Det gør at du kan tilse både stegning og kogning uden overhovedet at skulle fjerne låget. Derved kan du regulere varmen og samtidig undgå unødvendigt ressourcespild. Greb og lågknopper er udført ergonomisk med en solid befæstelse af håndtag - og så er glaslågene ovn- og varmefaste op til 260 grader. Vores glaslåg tillader en let og energibesparende madlavning. Glaslågene er brugervenlige, lette at rengøre og de tåler også at komme i opvaskemaskinen. Når du handler hos os er du garanteret et solidt produceret køkkenredskab, der både egner sig til behovet i den moderne husholdning samt i det professionelle køkken. Gastrolux er dansk kvalitet når det er bedst. 

Når du handler glaslåg hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi forhandler gennemsigtige og hærdede glaslåg i topkvalitet. Mangler du et af vores glaslåg, så tilbyder vi fragt til en valgfri adresse samt 14 dages returret fra modtagelsesdatoen – ikke fordi vi tror, at du vil fortryde det, men fordi vi vil give vores kunder gode betingelser.