Topsælgere

 

Gastrolux Grillpande:

Gastrolux grillpande er forsynet med tværgående forhøjninger. Dette gør at du kan lave et rigtigt fint mønster på dine bøffer, schnitzler eller koteletter. Resultatet af dine anstrengelser, kan blive næsten lige så flot som, hvis du have brugt din udendørs grill. Blot kan du nu også lave dette fine mønster, selv når du steger, inde i dit køkken. Gastrolux grillpande er som alle vore andre produkter belagt med vores super non-stick belægning. Så du også herved slipper for den lidt vanskelige opgave med at gøre grillristen ren efter brug. Gastrolux grillpande er nemlig super nem at rengøre med lidt varmt vand og noget opvaskemiddel.

 

Pris fra
899,00

Fordele ved en Gastrolux grillpande

En grillpande fra Gastrolux garanterer en sundere tilberedning af maden, da den egner sig utrolig godt til at blive anvendt helt uden- eller med kun meget lidt fedtstof. Med en enestående non-stick effekt får du en grillpande med en glat belægning, som nemt slipper maden og sikrer, at madvarerne ikke brænder på. En egenskab som også gør rengøringen legende let. Vores grillpander er alle produceret efter danske miljøstandarder, der sikrer optimal varmefordeling ved hjælp af en formstabil bund. Grillpanderne er alle ergonomiske og kommer med håndtag og greb, så de er nemme at bruge og tage fat på – selv i varm tilstand. Gastrolux grillpander er både robuste, de er af høj kvalitet og så er de ovnfaste.

Når du handler grillpander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verden bedste støbte aluminiumsgrillpande, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Vi sender din nye grillpande fragtfrit med 14 dages returret. Vi står inde for alle vores produkter fordi vi producerer med omhu, passion og kvalitetsbevidsthed - egenskaber der gør en Gastrolux grillpande til en pande for livet.