Gastrolux Grillpande:

Gastrolux grillpande er forsynet med tværgående forhøjninger. Dette gør at du kan lave et rigtigt fint mønster på dine bøffer, schnitzler eller koteletter. Resultatet af dine anstrengelser, kan blive næsten lige så flot som, hvis du have brugt din udendørs grill. Blot kan du nu også lave dette fine mønster, selv når du steger, inde i dit køkken. Gastrolux grillpande er som alle vore andre produkter belagt med vores super non-stick belægning. Så du også herved slipper for den lidt vanskelige opgave med at gøre grillristen ren efter brug. Gastrolux grillpande er nemlig super nem at rengøre med lidt varmt vand og noget opvaskemiddel.

 

Model/varenr.: 428
0 anmeldelser

Gastrolux grillpande, grill helt uden fedtstof, bedste non-stick effekt, let at rengøre

899,00

Fordele ved en Gastrolux grillpande

En grillpande fra Gastrolux garanterer en sundere tilberedning af maden, da den egner sig utrolig godt til at blive anvendt helt uden- eller med kun meget lidt fedtstof. Med en enestående non-stick effekt får du en grillpande med en glat belægning, som nemt slipper maden og sikrer, at madvarerne ikke brænder på. En egenskab som også gør rengøringen legende let. Vores grillpander er alle produceret efter danske miljøstandarder, der sikrer optimal varmefordeling ved hjælp af en formstabil bund. Grillpanderne er alle ergonomiske og kommer med håndtag og greb, så de er nemme at bruge og tage fat på – selv i varm tilstand. Gastrolux grillpander er både robuste, de er af høj kvalitet og så er de ovnfaste.

Når du handler grillpander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verden bedste støbte aluminiumsgrillpande, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Vi sender din nye grillpande fragtfrit med 14 dages returret. Vi står inde for alle vores produkter fordi vi producerer med omhu, passion og kvalitetsbevidsthed - egenskaber der gør en Gastrolux grillpande til en pande for livet.

Gastrolux grillpander forener kvalitet, hygiejne og miljøbevidsthed

Har du altid drømt om at kunne lave velsmagende og lækkert grillmad hele året rundt? Det er muligt med en grillpande fra Gastrolux. Med grillpandens tværgående mønster får du den klassiske grilloplevelse - bare indendørs i dit eget køkken. Grillpanderne her på siden har de samme høje standarder som andre produkter fra Gastrolux. Det betyder, at den er produceret med biotan non-stick belægning, der gør, at du ikke behøver at bruge store mængder fedstof i din madlavning. På den lange bane er dette sundt for dit helbred og ligeså bæredygtigt. Pandens unikke design sikrer desuden en ligevægtig varmefordeling til maden, hvilket også har sine fordele ift. på energibesparelse i madlavningen. Med et produkt fra Gastrolux er du altså garanteret en miljøbevidst produktion. Hygiejnemæssigt gør biotan-belægningen, at det er meget nemmere at rengøre din Gastrolux grillpande, hvilket både gør det lettere og hurtigere for dig, samt sparer på ressourcerne. Og sidst men ikke mindst: Din grillpande fra Gastrolux vil holde i rigtig mange år.