Gastrolux induktions grillpande

Hvis du gerne vil have det flotte grill-mønster i dine bøffer, grøntsager eller lignende uden at skulle tænde op i grillen, så er en Gastrolux induktions grillpande helt sikkert noget for dig. Med de tværgående forhøjninger i panden får kødet nemlig et flot og grillet look. Derudover slipper du også for en besværlig rengøring efter stegningen. Grillpanden er nemlig udstyret med en prisvindende overflade, der giver en fantastisk non-stick effekt. Det betyder, at madrester er nemme at vaske af panden med varmt vand og en smule opvaskemiddel, og så kan du også spare på fedtstoffet under stegningen – maden brænder nemlig ikke på.

0 anmeldelser

Gastrolux Grill pande,, bedste non-stick effekt, super nem rengøring

705,60
1.008,00
Du sparer: 302,40

Gastrolux induktionsgrillpande af høj og robust kvalitet

Med en Gastrolux induktionsgrillpande kan du få en lækker grilloplevelse uden at skulle tænde op i din grill. Panden er nemlig udstyret med tværgående forhøjninger svarende til grillristens mønster. Grillpanden er, ligesom alt andet køkkengrej fra Gastrolux, kendetegnet ved en lækker kvalitet, der giver en lang holdbarhed på produktet og en legende let madlavning og rengøring. Den prisvindende non-stick effekt sikrer nemlig en sundere tilberedning, da du kan spare på fedtstoffet eller helt fjerne det fra stegningen. Madrester er desuden meget lettere at fjerne, da de ikke brænder sig fast på panden. Med varmt vand og lidt opvaskemiddel kan du uden problemer klare rengøringen af grillpanden.

Hos Gastrolux har vi mere end 60 års erfaring med at fremstille køkkenudstyr, og derfor ved vi også, hvordan man designer grillpander, der gør madlavningen til en leg. Gastrolux induktionsgrillpander er derfor produceret efter danske miljøstandarder, hvilket sikrer en god varmefordelingen fra den formstabile bund. Desuden er grillpanden udstyret med et ergonomisk håndtag, så panden er nem at håndtere uanset om den er kold eller varm. Grillpanden er fremstillet med bio mineraler og håndtaget er befæstet uden brug af skruer eller nitter, hvilket er med til at give panden en yderst robust og holdbar kvalitet.