Topsælgere

Gastrolux Gryde:

Gastrolux´s gryde serie hører til de allerbedste og mest let anvendelige gryder du kan tænke dig. De er alle forsynet med en fantastisk overflade belægning. Den giver dig de allerbedste muligheder for at lave en perfekt tilberedning, af dine råvarer. Ligemeget om du kaster dig ud i finere gastronomiske retter, eller du vil tilberede en helt klassisk risengrød. Så kan du regne med at intet brænder på i din nye Gastrolux gryde. Og skule du lade lidt rester stå i en Gastrolux gryde, til dagen efter tilberedningen, kan du alligevel regne med at gryden er supernem at rengøre. Blot med en smule opvaskemiddel og noget varmt vand går det som en leg. Håndtag, greb og lågknopper er ergonomisk udført og ovnfast indtil 260C

 

Let tilberedning i en Gastrolux gryde

Med gryderne fra Gastrolux bliver det snart ikke lettere at lave mad. Vores gryder er nemlig udstyret med en rigtig god belægning, så du får en fantastisk non-stick effekt under madlavningen. Med den gode belægning vil råvarerne ikke brænde sig fast i gryden, og tilberedningen kan desuden klares med meget lidt eller slet igen fedtstof. Den høje kvalitet i vores gryder gør det derfor meget lettere at tilberede mange forskellige retter uden risiko for at det brænder på. Du kan også sagtens sætte Gastrolux gryder i ovnen, da de er ovnfaste op til 260 grader. Med vores gryder kan du derfor tilberede rigtig mange forskellige retter helt uden problemer.

Gastrolux grydernes fantastiske non-stick belægning betyder også, at rengøringen bliver meget lettere. Hvis du eksempelvis efterlader lidt madrester i gryden natten over, så kan det uden problemer fjernes dagen efter. Det eneste du skal bruge til at gøre vores gryder rene er lidt opvaskemiddel og varmt vand. Da vi har mere end 60 års erfaring med at fremstille køkkenudstyr, kan du her på gastrolux.dk finde nogle gryder med de helt rigtige ergonomiske greb og med den helt rigtige belægning, og derfor vil du helt sikkert blive rigtig glad for at have en af vores gryder i dit køkken.

En Gastrolux gryde er topkvalitet i dansk design

Når du køber en gryde fra Gastrolux, køber du også et stykke dansk håndværkshistorie. Hos Gastrolux har vi gennem 60 år arbejdet for at forfine vores gryder, så de opnår den ultimative ydeevne, robusthed og bæredygtighed. Det betyder, at du kan beholde din gryde i mange år frem. Vores danskdesignede gryder er udført med øje for ergonomi og sundhed. Så du kan regne med, at grydernes greb er lette og håndfaste, så de er nemme at håndtere. Desuden er den unikke overfaldebelægning med til at gøre madlavningen til en leg, da der praktisk talt ikke skal bruges fedtstof, når du bruger gryden. Du kan regne med, at maden ikke vil brænde på uanset hvad, og at gryden er nem at rengøre bagefter - også hvis du har ladet maden stå over natten. Vi sender selvfølgelig din gryde fragtfrit hjem til dig med 14 dages returret – også selvom vi nu ikke tror, du får brug for det.