Topsælgere

Håndtag/Skaft:

Har du brug for mere plads i ovnen eller har I små børn i hjemmet der gerne vil have fingrene i en varm pande fra komfuret? Så er løsningen vores unikt designede og ergonomiske aftagelige skafter. Med de aftagelige skafter har du mulighed for at ’slippe’ panden i ovnen eller lade gryden stå på komfuret uden håndtag. Vores praktiske og flotte håndtag passer til alle vores pander og kasseroller og er yderst lette at montere og tage af.  Når du bestiller pander eller kasseroller på vores hjemmeside kan du også vælge hvilket skaft du ønsker dit nyt køkkenudstyr skal leveres med.

59,00
39,00

Fordele ved Gastrolux håndtag

Et håndtag kan hurtigt anses som en nærmest ubetydelig del af en pande, gryde eller kasserolle. Men vi må erkende, at det spiller en meget central rolle for, hvordan vores køkkengrej faktisk bliver brugt ude i de mange husholdninger og professionelle køkkener. Derfor har vi hos Gastrolux aftagelige håndtag og du kan selv vælge hvilket håndtag du ønsker dine nye indkøbte pander eller kasseroller skal leveres med. Greb og håndtag fra Gastrolux er fæstnet helt uden brug af skruer og nitter. Med vores let anvendelige og fleksible håndtag kan du ganske enkelt anvende grebene på tværs af produkter. Du kan nemt placere panden eller kasserollen i ovnen eller grillen og tage håndtaget af. Og når maden så skal serveres klikker du det kolde håndtag på igen. Vores håndtag gør det nemt at være en mester i køkkenet uden at brænde fingrene – for altid.

Når du handler greb og håndtag hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi forhandler greb og håndtag i topkvalitet. Mangler du et af vores håndtag, så tilbyder vi fri fragt ved køb over 498 kr. til en valgfri adresse samt 14 dages returret fra modtagelsesdatoen – ikke fordi vi tror, at du vil fortryde det, men fordi vi vil give vores kunder gode betingelser.

Gastrolux håndtag gør madlavning endnu nemmere

Når du skal lave mad med mange forskellige slags gryder og pander, kan det være en ide at overveje at købe et aftageligt skaft. Et aftageligt skaft/håndtag fra Gastrolux er endnu et eksempel på vores passionerede og innovative tilgang til køkkenhåndværk. Når du skal flytte gryder og pander rundt i køkkenet, fra ovn til blus eller ind i køleskabet, er det meget nemmere med et aftageligt skaft. Her kan du let placere de forskellige gryder, og bagefter kan du slippe det aftagelige håndtag og bruge det i en anden sammenhæng. Det stilrene danske design, som løber som en rød tråd gennem Gastrolux produkter, er også tilstede i de aftagelige skafter. Skafterne findes i forskellige modeller og blandt andet i rustfrit stål. Kig nærmere på vores produkter her på siden og vælg et aftageligt skaft, der kan gøre madlavningen endnu mere behagelig.