Gryder og pander til induktion

Hvis din kogeplade er induktion, skal dine gryder og pander selvfølgelig passe til denne teknologi. Her på siden kan du derfor finde vores udvalg af induktionsprodukter, der er kendetegnet ved en høj kvalitet og et gennemtænkt design. Udvalget dækker over mange forskellige typer af pander og gryder i mange størrelser, så du har rig mulighed for at finde det køkkenudstyr, der passer til dine ønsker og behov. Alle vores produkter er i en robust kvalitet, da vi anvender bio-mineraler, og produkterne er alle udstyret med den fantastiske non-stick belægning, som gør madlavningen og rengøringen ganske let.

Alle vores induktions produkter bliver leveret med et aftageligt håndtag

Gryder og pander til induktion

Vores udvalg af pander og gryder til induktion gør det muligt at tilberede din mad med meget lidt eller helt uden fedtstof. Gryderne og panderne er nemlig udstyret med en god belægning, som giver en fantastisk non-stick effekt, når du laver mad. Belægningen gør også rengøringen efter madlavningen utrolig let.

Udvalget af gryder og pander til induktion her på siden er stort, hvilket betyder, at du kan finde mange forskellige modeller i flere forskellige størrelser. Du har derfor massere af muligheder for at finde lige netop det udstyr, som du har brug for til dit køkken. Blandt vores brede udvalg kan du også finde en række pander, som har aftagelige håndtag. Denne funktion er ideel, hvis du eksempelvis gerne vil kunne tage håndtaget af, når du kommer panden i ovnen. Håndtagene på vores pander og gryder har også et ergonomisk design, så du har et godt greb under madlavningen. Til mange af vores gryder og pander kan du også tilkøbe et glaslåg.

Med de mange muligheder og den høje, slidstærke kvalitet i vores gryder og pander er vi sikre på, at du her på gastrolux.dk kan finde noget fantastisk udstyr, der gør det meget sjovere og lettere at lave mad.

Find gryder og pander til induktion i dansk design fra Gastrolux

Som du kan se på denne side, er der mange forskellige gryder og pander til induktion at vælge imellem på gastrolux.dk. Vi står altid klar til at vejlede dig i, hvilken gryde eller pande til induktion, der netop passer til dine behov. Vores unikke danske design og høje kvalitet gør sig også gældende for vores induktions gryder og pander. Alle pander og gryder har en solid aluminiumsbund, som sørger for, at varmen breder sig ligeligt til hele fladen, og de stærke greb gør, at din induktionspande eller gryde vil kunne holde længe. Med en 60 år lang tradition for godt danskproduceret køkkenhåndværk, er det ikke underligt at vores pander og gryder til induktion er vurderet til at være kvalitet i den absolutte top af flere uafhængige specialister. Bruger du induktion er det lige her, du finder de pander og gryder, som du kan undvære, når du først har dem.