Gastrolux Kasserolle:

Når det kommer til valg af en kasserolle, til at lave din sovs, er du kommet til det helt rette sted. Gastrolux´s kasserolle er helt ideel til et tilberede en dejlig sovs i. Den er forsynet med Gastrolux´s helt fantastiske overflade belægning, som gør det til en leg at tilberede dine sovse. Når du er færdig med tilberedningen, vil du sætte stor pris på den super hældetud, som kasserollen er forsynet med. Og du kan roligt vente til maden er spist, med at vaske din Gastrolux kasserolle op. Det vil stadig gå som en leg, idet intet sætter sig rigtigt fast i dens bund eller sider. Her er der kælet for detaljen og valg af alle materialer. 

 

Model/varenr.: 130
0 anmeldelser

Gastrolux kasserolle, bedste non-stick effekt, super nem rengøring, praktisk hældetud i begge sider

  • Få større glæde af din nye kasserolle, husk at tilkøbe glaslåg - klik på linket herunder:
  • 16 cm Glaslåg
599,00
Model/varenr.: 200
0 anmeldelser

Gastrolux kasserolle, bedste non-stick effekt, super nem rengøring, med praktisk hældetud i begge sider.

  • Få større glæde af din nye kasserolle, husk at tilkøbe glaslåg - klik på linket herunder:
  • 20 cm Glaslåg
649,00

En Gastrolux kasserolle er uundværlig

Kasserollerne fra Gastrolux er stort set uundværlige i dit køkken. Først og fremmest har vores kasseroller nemlig en rigtig god størrelse til at tilberede små retter som eksempelvis sovser eller til at koge et æg. Vores Gastrolux kasseroller har alle den rigtig gode belægning, som betyder, at kasserollen er utrolig let at rengøre – selv hvis du lader sovsen stå i kasserollen. Med lidt opvaskemiddel og varmt vand er det nemlig ganske let at fjerne madrester fra gryden. Med den stærke non-stick belægning skal du heller ikke bekymre dig om, at din sovs brænder på. En Gastrolux kasserolle gør det derfor ligetil at tilberede de små retter i dit køkken. Når du så har tilberedt din sovs, sikrer den smarte hældetud på kasserollen, at det også er nemt at hælde sovsen over i en sovseskål eller lignende.

Da vores kasseroller er gennemtænkte løsninger til dit køkken, får du en gryde, som du vil blive rigtig glad for, og som du ikke vil kunne undvære, når du først er vant til at have den i dit køkken. Vi har nemlig mere 60 års erfaring inden for dette håndværk, og derfor kan vi præsentere et godt udvalg af køkkenudstyr her på gastrolux.dk, som med deres ergonomiske håndtag, gennemtænkte design og fantastiske belægning gør det til at leg at tilberede mad i dit køkken.

De mange fordele ved en kasserolle fra Gastrolux

Hos Gastrolux tror vi på godt dansk håndværk. Derfor er der utrolig mange fordele ved at købe en kasserolle fra os. Kasserollen er et køkkenredskab, du ikke vil kunne undvære, når du først får det anskaffet. Det er en stor hjælp, når du vil lave forskellige former for sovse eller andre flydende former for mad, fordi kasserollen har hældetud. Når du køber en kasserolle fra Gastrolux er du samtidig med til at bidrage til bæredygtighed. Vores kasseroller holder i utrolig lang tid, hvilket gør, at udskiftning ikke bliver nødvendig i den nærmeste fremtid. Kasserollen er af aluminium og har en solid 8 mm bund, der fordeler varmen jævnt og effektivt. Derudover er vores kasseroller skabt af recyclet aluminium, hvilket også bidrager til det miljøvenlige produkt. Sidst men ikke mindst vil du aldrig skulle bruge en stor mængde fedtstof til din madlavning, fordi vores produkter har en non-stick belægning, der er nem at rengøre.