Gastrolux induktions kasseroller

Når sovsen skal laves eller andre små retter opvarmes, så er en kasserolle et uundværligt redskab i dit køkken. Gastrolux induktionskasseroller er med den praktiske hældetud og den bedste slip-let-effekt et lækkert stykke køkkengrej, som med den slidstærke kvalitet vil kunne holde til mange års brug i dit køkken. non-stick effekten gør den let at bruge i madlavningen, fordi maden ikke brænder på, og rengøringen bliver samtidig en sand fornøjelse, da madrester ikke sætter sig fast. Kasserollerne her på siden findes i forskellige størrelser, som alle egner sig perfekt til at varme små retter, og så kan alle kasserollerne leveres med et praktisk glaslåg.

Model/varenr.: 17130a
0 anmeldelser

Gastrolux kasserolle, bedste non-stick effekt, super nem rengøring, praktisk hældetud i begge sider

  • Få større glæde af din nye kasserolle, husk at tilkøbe glaslåg - klik på linket herunder:
  • 16 cm Glaslåg
489,30
699,00
Du sparer: 209,70
Model/varenr.: 17200a
0 anmeldelser

Gastrolux kasserolle, bedste non-stick effekt, super nem rengøring, med praktisk hældetud i begge sider.

  • Få større glæde af din nye kasserolle, husk at tilkøbe glaslåg - klik på linket herunder:
  • 20 cm Glaslåg
524,30
749,00
Du sparer: 224,70

Gastrolux induktionskasseroller af høj kvalitet

Her på gastrolux.dk mener vi, at det er en kunst i sig selv at designe og fremstille gryder og andet køkkengrej. Gryder skal nemlig fungere i et køkken og gøre det let at lave mad. Vores kasseroller til induktion kan uden tvivl opfylde disse krav. Vores kasseroller til induktion har nemlig en rigtig god størrelse til at tilberede små retter som eksempelvis saucer. Derfor er kasserollerne også udstyret med en praktisk hældetud.

Overfladebelægningen, der giver kasserollerne deres fantastiske non-stick effekt, er bare en af de gode egenskaber ved køkkenudstyret her på siden. Belægningen på Gastrolux induktionskasseroller sørger nemlig for, at maden ikke brænder på, og at kasserollen er nem at rengøre. Det kræver blot lidt varmt vand og opvaskemiddel for at madresterne let kan vaskes af.

Gastrolux induktionskasseroller er desuden udstyret med et ergonomisk designet håndtag, som er fæstet uden brug af skruer og nitter. Derfor er kasserollerne lette af håndtere og har samtidig en god robusthed, hvilket giver en lang holdbarhed. Sammen med en god tyk bund, som sørger for at bunden forbliver plan i mange år, har vores kasseroller en slidstærk kvalitet, så du kan få glæde af vores kasseroller i rigtig lang tid.