Topsælgere

Køkkengrej i silikone

Vi har her på siden samlet et udvalg af solidt og flot køkkengrej, der helt sikkert vil være med til at gøre madlavningen til en leg. Vores udvalg af køkkengrej er fremstillet i silikone og er naturligvis egnet til brug ved levnedsmidler. Ved at vælge køkkengrej i silikone får du noget holdbart udstyr, der også er skånsom ved dit øvrige køkkengrej – fx i forhold til ridser og andet slitage. Blandt vores udvalg finder du bl.a. piskeris, fadskrabere og bagepensler, som også er kendetegnet ved et lækkert og farverigt design. Du kan her på siden derfor finde god kvalitet til dit køkken.

35,00
35,00
28,00
44,00
44,00
44,00

Fordelen ved køkkengrej i silikone

Vores udvalg af køkkengrej er fremstillet i et blødt og fleksibelt silikonemateriale, som naturligvis er beregnet til at blive anvendt omkring levnedsmidler. Det betyder, at du får noget udstyr, der er skånsom mod dit øvrige køkkenudstyr, og som er let at bruge i madlavningen. Eksempelvis kan vores fadskrabere ganske let skrabe madrester ud af fade, skåle, gryder osv., og bagepenslens fleksible materiale gør det ganske let at pensle dit bagværk. Det solide og holdbare materiale betyder også, at du får køkkengrej i høj kvalitet. Køkkengrej i silikone kan nemlig tåle høje temperaturer helt op til 230 grader. Det betyder, at vores køkkengrej ikke giver dig begrænsninger i madlavningen – og så får du noget udstyr, der kan holde til mange timers madlavning. Med det robuste og fleksible silikonemateriale bliver rengøringen heller ikke meget lettere. Vores køkkengrej her på siden tåler nemlig opvaskemaskine.

Ud over de mange praktiske fordele, så får du naturligvis også noget køkkenudstyr i et elegant og farverigt design, som ser godt ud både i køkkenskuffen og på køkkenbordet.  Vi er derfor ikke i tvivl om, at vores køkkengrej i silikone her på gastrolux.dk kan leve op til alle de krav, som du stiller til dit køkkengrej.

Køkkengrej i silikone i høj kvalitet

Hos Gastrolux går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det vil man også opleve med vores køkkengrej i silikone. Det er skabt til at gøre madlavningen til en god og effektiv oplevelse hver gang. For eksempel er vores køkkengrej i silikone yderst skånsomt overfor øvrige produkter, nemt at rengøre og utroligt robust. Faktisk kan det tåle temperaturer på helt op til 230 grader. Samtidig går den høje kvalitet også igen i det unikke danske design, der udstråler enkel elegance. De stærke farver vil helt sikkert sætte kulør på din madlavningsoplevelse og pynte i hjemmet. Vores køkkengrej i silikone tæller danskproducerede produkter som bagepensler, bordskånere og piskeris, der vil hjælpe dig i din dagligdag i køkkenet. Vi sender dit nye køkkengrej direkte hjem til dig og med 14 dages fri returret. Vi vil nemlig behandle vores kunder så godt som muligt - også selvom vi tror, du vil elske vores køkkengrej i silikone.