Topsælgere

Køkkenredskaber i silikone

Blandt vores udvalg af køkkenudstyr kan du finde noget solidt, funktionelt og ikke mindst flot grej, som egner sig perfekt til madlavning og serveringen. Produkterne er levnedsmiddelsikre – dvs. at du roligt kan bruge dem til madlavningen – og så er de fremstillet i et blødt og fleksibelt silikonemateriale, hvilket gør dem yderst anvendelige til madlavningen. Både skeer, fadskrabere mv. vil nemlig kunne følge skålens form perfekt, og dermed undgår du unødvendig slitage på dit øvrige køkkenudstyr. Vores udvalg er desuden kendetegnet ved en høj kvalitet, dvs. at du her på siden kan finde robuste og holdbare redskaber til dit køkken.

69,00
Populær
149,00
159,00
169,00
119,00
169,00
169,00
149,00
159,00
169,00
39,00

Brug køkkenredskaber i silikone til madlavningen

Ved at vælge produkter fra vores sortiment af køkkenredskaber i silikone får du mange gode egenskaber, som gør det til en ren fornøjelse at lave mad. Silikonematerialets bløde og fleksible kvalitet egner sig yderst godt til madlavningen, fordi grydeskeer, paletter, fadskrabere mv. tilpasser sig bl.a. grydens og skålens form. På den måde kan du let få alt mad ud af beholderne, og den høje fleksibilitet betyder også, at du undgår alt for meget slitage og ridser på dine gryder, pander osv.

Med vores køkkenredskaber i silikone skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt de kan holde til at blive brugt. Den høje kvalitet gør dem nemlig ganske slidstærke og holdbare, og så kan de tåle høj varme, da mange af redskaberne er varmebestandige helt op til 230 grader. Flere af køkkenredskabernes håndtag er fremstillet i rustfrit stål, så du har noget udstyr, der ser pænt ud i rigtig lang tid.

Når madlavningen er slut, kan du hurtigt klare rengøringen ved at sætte køkkenredskaberne i opvaskemaskinen. Alt i alt får du altså her på gastrolux.dk nogle holdbare og yderst funktionelle køkkenredskaber, som du vil kunne få massere af glæde af i dit køkken.