Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål vedr. vores produkter, en ordre, vedligehold mm. er du altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen til Gastrolux.

Gastrolux har i over 60 år udviklet og produceret kvalitets pander og gryder i Danmark til såvel private som professionelle brugere.

Vi ved, at madlavning og spisning er forbundet med følelser, engagement og passion – og vi vil støtte disse følelser og denne passion ved at levere et virkelig godt værktøj til brug i køkkenet og ved bordet.

Vores fabrik er beliggende i Ryomgaard på Djursland – og vi producerer med stor omhu, passion og kvalitetsbevidsthed måske verdens bedste coatede aluminiumspander og -gryder. 

Den uafhængige tyske forbrugerorganisation Stiftung Warent Test tester ca. hvert 3. år en lang række forskellige pander, og Gastrolux BIOTAN var i 2008 nr. 1, i 2011 nr. 2 og i 2015 igen nr. 1 indenfor støbte aluminiumspander – altså kvalitet i topklasse.

Du kan vælge mellem 32 forskellige modeller gryder og pander – så du kan altid finde et produkt som passer dig såvel til masse-kogeplader, keramiske eller induktionsplader, såvel som til gas.

Vores stærke BIOTAN non-stick belægning sikrer, at du kan stege helt uden eller med kun lidt fedtstof i mange år – hvilket gavner din sundhed og dit helbred.

Vores 8mm tykke aluminiumsbund sikrer en jævn og hurtig varmeledning over hele pandens stegeflade – og bunden forbliver plan i hele produktet levetid, så du slipper for pander eller gryder, som ”danser rundt” på kogepladen.

Vi anvender recyclet aluminium som grundmateriale i vore produkter. Dette er miljøvenligt idet energiforbruget ved brug af recyclet aluminium udgør ca. 5 % af den energimængde, som bruges til at udvinde primær aluminium.

Håndtags-befæstningen på panderne og gryderne er støbt ind i aluminium’et og håndtagene er fastgjort til befæstningen ved hjælp af en stærk fjeder.

Der er således ingen skruer eller nitter, som kan gå løse – håndtaget sidder altid fast.

Alle ét grebs pander har et modhold, så du ved brug af en grydelap kan bruge begge hænder til at håndtere panden.

Herudover er Gastrolux BIOTAN forsynet med en hældekant, som gør at du enkelt kan hælde væde af panden uden at det løber ned ad siden på produktet.

Vores BIOTAN belægning er fri for PFOA og PFOS.

Gastrolux BIOTAN produkterne er testet og godkendt til fødevarer af Teknologisk Institut som certificerer at produktet:

  • Ikke overfører stoffer til fødevarer i mængder som kan være til fare for menneskers sundhed og ændre kvaliteten, smagen eller farven af fødevaren.
  • Tilbyder den højeste hygiejne under tilberedning af fødevarer.
  • Er fremstillet i overensstemmelse med god fremstillingspraksis. Det vil sige at producenten bruger ordentlige råvarer og fremstiller produktet så det overholder internationale standarder og retningslinjer.

Endvidere er fabrikkens kvalitetsstyringssystem og produktionsprocesserne certificeret af TÜV ligesom produkterne alle er certificeret med TÜV GS logo.

Gastrolux eksporterer mere end 95% af produktionen til såvel Europa som de andre verdensdele.

Som en kunde skrev til os:

"... tænk at det skulle tage mig 3 ægtemænd og 5 børn før jeg fandt frem til Gastrolux BIOTAN ..."