Dansk kvalitet og håndværk siden 1994

Delux til dit køkken

Vores lækre Gastrolux® pandesæt består af følgende produkter:

Produkt Diameter, top Diameter, bund Højde
Stegepande 24 cm 24 cm 18 cm 4,5 cm
Stegepande 28 cm 28 cm 22 cm 4,5 cm

 
Stegepanderne er dansk håndværk af imponerende høj kvalitet! De er er produceret i genbrugsaluminium fra Sverige med et håndtag i bakelit, som gør, at kasserollerne også kan komme i ovnen. De er nemlig varmebestandige op til 260° C.

Med den 8 mm. tykke bund er du garanteret en eminent varmefordeling, som er den bedste forudsætningen for god madlavning. Derudover har stegepanderne en unik hældekant, så du undgår f.eks. sauce, som løber ned af kanterne efter serveringen. 

Med BIOTAN® Plus non-stick belægningen er du samtidig sikret en hårdfør og slidstærk overflade og ikke mindst fedtfri stegning og utrolig nem rengøring.

Panderne produceret på en sådan måde, at de kan klare thermochok, hvilket vil sige, at du kan tage en varm pande og sætte den ind under den kolde hane - uden at bunden bliver skæv.

Stegepanderne til induktion bliver leveret med et aftageligt håndtag, så de eksempelvis lettere kan passe ind i ovnen eller i skabet - og du undgår et varmt håndtag ved middagsbordet. Ved at klikke håndtaget af inden du sætter panden i ovnen, er panden nu varmebestandig op til 340° C og kan nu også tåle at komme på grillen - det er smart!

De fås til både induktionskogeplader, keramiske kogeplader og gaskogeplader. Og vores induktionsprodukter kan også bruges på keramiske/ gaskogeplader.