Dansk kvalitet og håndværk siden 1994

Delux til dit køkken

Vores lækre Gastrolux® pande/grydesæt består af følgende produkter, som leveres inkl. tilhørende glaslåg (stegepande 28 cm undtaget):

Produkt Diameter, top Diameter, bund Højde
Stegepande 28 cm 20 cm 15 cm 13,5 cm
Gryde 4 l.  24 cm 18 cm 13,5 cm
Kasserolle 2 l.  20 cm 15 cm 16 cm

 
Gryderne og stegepanden er dansk håndværk af imponerende høj kvalitet! De er er produceret i genbrugsaluminium fra Sverige med to greb i bakelit, som gør, at gryderne også kan komme i ovnen. De er nemlig varmebestandige op til 260° C.

Med den 8 mm. tykke bund er du garanteret en eminent varmefordeling, som er den bedste forudsætningen for god madlavning. Derudover har gryderne og stegepanden en unik anti-dryp kant, så du undgår f.eks. sauce, som løber ned af kanterne efter serveringen. 

Med BIOTAN® Plus non-stick belægningen er du samtidig sikret en hårdfør og slidstærk overflade og ikke mindst fedtfri stegning og utrolig nem rengøring.

De er produceret på en sådan måde, at de kan klare thermochok, hvilket vil sig, at du kan tage en varm gryde og sætte den ind under den kolde hane - uden at bunden bliver skæv.

Gryderne og stegepanden er produceret med en afrunding mellem bund og kant, som gør, at du under madlavningen eller serveringen har mulighed for at røre godt helt ud til kanterne og skrabe alt maden ud af f.eks. gryden. Du undgår, at maden brænder fast og mindsker samtidig madspild. 

Stegepanden og kasserollen til induktion bliver leveret med et aftageligt håndtag, så de eksempelvis lettere kan passe ind i ovnen eller i skabet - og du undgår et varmt håndtag ved middagsbordet. Ved at klikke håndtaget af inden du sætter panden i ovnen, er panden nu varmebestandig op til 340° C og kan nu også tåle at komme på grillen - det er smart!

De fås til både induktionskogeplader, keramiske kogeplader og gaskogeplader. Og vores induktionsprodukter kan også bruges på keramiske/ gaskogeplader.