Gastrolux Pandekage pande:

Pandekage pande: hvad er nu det spørger du måske? Kan man nu ikke lave pandekager på en almindelig pande? Svaret er, jo selvfølgelig kan man det. Men Gastrolux pandekage pande, en nu noget ganske særligt. Den har sin udformning, efter de franske crepe pander. Den lave kant i den ene side, gør det fantastisk nemt, at tilberede en pandekage, for derefter, at lade den "glide" over på enten tallerkenen, eller på et serverings fad.

 

 

Pris fra
799,00

Fordele ved en Gastrolux pandekagepande

Med en pandekagepande fra Gastrolux kan du både vende dine pandekager i luften eller nemt lade dem glide ned over kanten på en tallerken. Pandens lave kant samt non-stick effekt sikrer, at du altid kan stege dine pandekager helt uden brug af fedtstof. Vores pandekagepander garanterer en jævn og hurtig varmeledning over hele pandekagepandens stegeflade. Panden er let, håndtaget ligger godt i hånden og kanterne er så skrå, at de ikke sidder i vejen for paletkniven. Ud over at pandekagepanden et let, så besidder den en enestående slip let-effekt som gør at pandekagen nemt slipper panden og sikrer, at pandekagerne ikke klæber og brænder på.

Når du handler pandekagepander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verdens bedste aluminiumsstøbte pandekagepander som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Så hvad enten du er til sukker eller syltetøj - eller om i skal have madpandekager til aften så er der ikke længere nogen undskyldning. Hvis du bestiller din nye pande hos os tilbyder vi 14 dages returret og naturligvis fragtfri levering. God fornøjelse og velbekomme.