Gastrolux induktions pandekagepande

Er du klar til for alvor at opgradere dit køkken og ikke mindst kvaliteten af dine pandekager, så er vores pandekage pande lige noget for dig! Gastrolux pandekage pande har en helt særlig form, som er inspireret af de franske crepe pander. Som det kan ses, er kanten på panden lavere i den ene side lige ud for skaftet. Det gør det lettere end nogensinde før at tilberede en pandekage, og på grund af den lave kant kan den færdige crepe eller pandekage også helt elegant glide direkte fra panden og over på tallerkenen.

En pandekage pande er for livsnyderen, som elsker at eksperimentere og have det sjovt med madlavning i køkkenet.

Model/varenr.: 17628a
0 anmeldelser
Gastrolux stærke BIOTAN non-stick belægning sikrer, at du kan stege helt uden eller med MINIMAL fedtstof i mange år Vores BIOTAN belægning er fri for PFOA og PFOS. – hvilket gavner din sundhed og dit helbred Vores 8mm tykke aluminiumsbund sikrer en jævn og hurtig varmeledning over hele ...mere
899,00

Intet slår en stak pandekager - morgen, middag og aften

Der er bare intet som pandekager til at peppe en kedelig regnvejrsdag op, traditionen tro. Det forvandler en grålig dag med regn til en varm og hyggelig dag indendørs med pandekager og højt humør. Ja, pandekager er næsten helt symbolske i den forstand, fordi de forbindes med en helt særlig og rar stemning. Man kan næsten høre regndråberne danse på ruderne og mærke den blide varme fra stearinlysene, mens der glædeligt vendes pandekager på panden i køkkenet. For os der husker denne pandekage hygge fra barndommen, smager de sprøde pandekager næsten af nostalgi.

Perfekte, runde pandekager med en Gastrolux induktions pandekagepande

Men noget vi også husker er, at de første par pandekager aldrig blev gode! De går ofte i stykker, og ofte er ikke engang tredje gang lykkens gang. Herudover er den efterfølgende rengøring altid en kamp, med dej der er brændt på igen og igen. Men sådan behøver det slet ikke at være mere. Med en pandekage pande fra Gastrolux kan du let og smart vende pandekager, indtil du har bygget et helt pandekage tårn, som man kender det fra Rasmus Klump. Panden har en BIOTAN-non-stick belægning, hvilket sikrer, at pandekagen let slipper panden, når den skal vendes. Så hvis du ønsker at bevare pandekage hyggen, men vil undgå spild og besvær, så kan du med fordel bruge vores induktions pandekage pande. Ligeledes er rengøringen lynhurtig, da den stærke belægning sørger for, at dejen ikke brænder på undervejs.