Gastrolux induktions sauterpande firkantet

Hos Gastrolux er vi kendt for at være på forkant med nye trends og tendenser inden for køkkenredskaber, og det er uden tvivl også noget, der afspejler sig i vores firkantede induktions sauterpande. Man har generelt vænnet sig til, at en pande er rund, men i mange tilfælde er det ikke nødvendigvis den bedste løsning. Nej, faktisk er der en del, der ligefrem foretrækker en firkantet sauterpande frem for den traditionelle runde pande. Som navnet også indikerer, er det desuden en induktions sauterpande, så den passer perfekt ind i et moderne og stilrent køkken med induktion.

Model/varenr.: g17528
0 anmeldelser

Gastrolux firkantet sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

1.049,00
Model/varenr.: g17758
0 anmeldelser

Gastrolux firkantet sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

1.099,00
Model/varenr.: 17328a
0 anmeldelser

Gastrolux sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

949,00

Det bedste skaft til dig

Denne model af firkantede sauterpande til induktion har et skaft, præcis som man kender det fra en klassisk og flot traditionel pande. Når du handler denne firkantede sauterpande, kan du desuden også helt selv vælge, hvilket slags skaft du helst vil have. Her kan du frit vælge imellem et standard fast monteret skaft, et aftageligt skaft, eller et blankt rustfrit fastmonteret skaft. Det giver en herlig mulighed for at tilpasse panden perfekt til dig og dine behov.

 

En firkantet sauterpande kan redde din morgen

Har du også prøvet den lidt ærgerlige oplevelse, som det kan være for eksempel at stege bacon på en rund pande? Man står glad op om morgenen med masser af overskud - klar til at kokkerere en fornem og dejlig brunch. Man ligger påpasseligt og forventningsfuldt den lækre bacon ud på panden, og bliver mødt af det irriterende faktum, - at der bare ikke er nok plads på panden. Og den plads der er, kan ikke bruges optimalt, fordi panden er rund, og den form passer jo ikke til de fine lange skiver af bacon. Det er i tilfælde som disse, hvor en firkantet sauterpande virkelig kan komme dig til undsætning! Med firkantede induktions sauterpande fra Gastrolux er der mere plads til at stege, og den firkantede form gør, at stegningen også bliver lettere, hurtigere og bedre. Prøv det!