Topsælgere

Gastrolux Sauterpande:

Er du interesseret i en super lækker sauterpande, med en 7 cm høj kant, er det her du finder en af de bedste på markedet. Gastrolux har nu 3 gange fået sin non-stick overflade bedømt som en af de allerbedste, af det tyske Stiftung Waren test institut. Det betyder, sund tilberedning. I en Gastrolux sauterpande kan du stege helt uden, eller blot med en smule fedtstof. Alle Gastrolux produkter er miljø rigtigt produceret.

 

Pris fra
749,00
Pris fra
799,00
Pris fra
849,00
Populær
Pris fra
899,00
Pris fra
949,00

Fantastisk slip-let-effekt på en Gastrolux sauterpande

Sauterpanderne fra Gastrolux er udstyret med en god, høj kant på 7 cm. Det betyder, at du får en pande, der er rigtig god til forskellige simreretter, og at det er nemt at stege kød og tilsætte væsker uden at retten løber over kanterne. Vores Gastrolux sauterpander gør det også meget lettere at lave dine retter på panden, fordi den har en belægning, der giver en fantastisk non-stick effekt. Det betyder, at du kan lave dine retter med ganske lidt eller slet ingen fedtstof og stadig undgå, at maden brænder sig fast i panden. Belægningen på vores sauterpander er desuden blevet vurderet til at være blandt de allerbedste.

Sauterpanderne er både i en høj kvalitet, miljørigtigt fremstillet og generelt bare et rigtig godt stykke udstyr til køkkenet. Derfor vil du uden tvivl blive rigtig glad for en Gastrolux sauterpande. Vores pander kan fås i flere forskellige størrelser til både induktion og almindelig varmeplade. Den høje kvalitet i udvalget af køkkenudstyr hos gastrolux.dk skyldes især, at vi har mere end 60 års erfaring inden for fremstillingen af køkkenudstyr, og derfor kan vi bl.a. tilbyde et udvalg af solide sauterpander, der gør det endnu lettere at lave mad.