Gastrolux firkantet Sauterpande:  

Hvem siger at en sauterpande skal være rund? Det er blot almindeligt at de fleste sauterpander er runde. Hos Gastrolux kan du også få, ikke bare en, men to forskellige udgaver at en firkantet sauterpande. Vi har en udgave, med et skaft, akkurat ligesom man er vant til med en traditonel pande. Herudover producerer vi også en udgave med 2 greb, akkurat som med en gryde. Det betyder naturligvis, at man lettere kan fordele vægten, når man kan tage fat med begge hænder.

 

Model/varenr.: 328
0 anmeldelser

Gastrolux sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

594,30
849,00
Du sparer: 254,70
Model/varenr.: 528
0 anmeldelser

Gastrolux firkantet sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

699,30
999,00
Du sparer: 299,70
Model/varenr.: 758/17758
0 anmeldelser

Gastrolux firkantet sauterpande, steg fedtfrit, bedste non-stick effekt, dejlig nem at rengøre

734,30
1.049,00
Du sparer: 314,70

Fordele ved en Gastrolux firkantet sauterpande

En firkantet Gastrolux sauterpande sikrer, at du ikke behøver at bruge en masse fedtstof ved stegningen. Med vores stærke BIOTAN non-stick belægning kan du nemlig stege helt uden eller med kun lidt fedtstof. På den måde garanterer vores firkantede sauterpande en sundere og tidssvarende tilberedning af maden. Sauterpanden har en robust aluminiumsbund som forsikrer en jævn og hurtig varmeledning over hele pandens stegeflade. Samtidig forbliver bunden plan i hele sauterpandens levetid, så du slipper for pander eller gryder, som ”danser rundt” på kogepladen. Men ikke nok med det: alle vores firkantede sauterpander har en enestående slip let-effekt som gør sauterpanden utrolig nem at rengøre.

Når du handler sauterpander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verden bedste støbte aluminiumssauterpander, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uvildige eksperter. Hvis du endnu ikke ejer en Gastrolux sauterpander, eller bare gerne vil eje en mere, så vil vi gerne hjælpe dig på vej ved at tilbyde dig fri fragt til en valgfri adresse samt 14 dages returret fra modtagelsesdatoen. Men bare rolig. Du vil ikke fortryde det.

Gastrolux innovative firkantede sauterpander

Gastrolux har altid været kendt for at være en unik distributør af pander i dansk design, og som er 100% danskproducerede. Et særligt design fra Gastrolux er vores firkantede sauterpander, der giver helt nye muligheder for madlavning. Tag for eksempel den store firkantede sauterpande med 10 cm høje sider. Denne pande giver mulighed for at lave retter med en stor mængde væde, og samtidig vil den praktiske 8 mm tykke aluminiumsbund sikre en jævn varmeledning over hele pandens flade. Dette gør desuden, at panden forbliver plan i hele dens levetid. Alle vores pander har håndtagsbefæstninger, der er støbt ind i aluminiummet, hvilket skaber et lækkert design og undgår skruer. Den firkantede sauterpande kommer også i en lavere version, både med to greb og et enkelt greb, som den traditionelle sauterpande. Du har altså mange valgmuligheder, så du kan være sikker på at finde netop den firkantede sauterpande, der passer dig allerbedst.