Gastrolux firkantet Sauterpande:  

Hvem siger at en sauterpande skal være rund? Det er blot almindeligt at de fleste sauterpander er runde. Hos Gastrolux kan du også få, ikke bare en, men to forskellige udgaver at en firkantet sauterpande. Vi har en udgave, med et skaft, akkurat ligesom man er vant til med en traditonel pande. Herudover producerer vi også en udgave med 2 greb, akkurat som med en gryde. Det betyder naturligvis, at man lettere kan fordele vægten, når man kan tage fat med begge hænder.

 

Pris fra
849,00
Pris fra
999,00

Fordele ved en Gastrolux firkantet sauterpande

En firkantet Gastrolux sauterpande sikrer, at du ikke behøver at bruge en masse fedtstof ved stegningen. Med vores stærke BIOTAN non-stick belægning kan du nemlig stege helt uden eller med kun lidt fedtstof. På den måde garanterer vores firkantede sauterpande en sundere og tidssvarende tilberedning af maden. Sauterpanden har en robust aluminiumsbund som forsikrer en jævn og hurtig varmeledning over hele pandens stegeflade. Samtidig forbliver bunden plan i hele sauterpandens levetid, så du slipper for pander eller gryder, som ”danser rundt” på kogepladen. Men ikke nok med det: alle vores firkantede sauterpander har en enestående slip let-effekt som gør sauterpanden utrolig nem at rengøre.

Når du handler sauterpander hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verden bedste støbte aluminiumssauterpander, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uvildige eksperter. Hvis du endnu ikke ejer en Gastrolux sauterpander, eller bare gerne vil eje en mere, så vil vi gerne hjælpe dig på vej ved at tilbyde dig fri fragt til en valgfri adresse samt 14 dages returret fra modtagelsesdatoen. Men bare rolig. Du vil ikke fortryde det.