Topsælgere

Gastrolux Sauterpande med 2 greb:

Hos Gastrolux er vi gået skridtet videre i udviklingen. Vi har nemlig valgt at lancere er sauterpande, men med 2 greb i stedet for1. Den har præcis så fantastiske egenskaber som vores normale sauterpande. Men denne udgave er forsynet med 2 stk. greb, præcis som en gryde. Det giver en overlegen håndtering. Det er anvendeligt for alle, men især for personer, med lidt mindre kræfter i hænderne er det en rigtig stor fordel at kunne fordele vægten på 2 greb i stedet for kun 1. Gastrolux sauterpande med 2 greb, er særdeles let at stable i dit køkkenskab, idet denne model ikke falder helt ned i panden eller gryden underneden, men bliver hængende på de 2 greb. Disse pander, har samme tykke bund på 8 mm, der sikrer en fin varmefordeling, og forbliver plan i mange år fremover.

 

 

Pris fra
899,00
Pris fra
949,00
Populær
Pris fra
999,00
Pris fra
1.049,00

Fordele ved en Gastrolux sauterpande med 2 greb

Ligesom vores almindelige sauterpander, så har en Gastrolux sauterpande med 2 greb den samme høje kvalitet, da du får den samme gode belægning og den samme tykke bund. Det betyder, at panden sikrer en god tilberedning med lidt eller slet ingen fedtstof, samtidig med at den tykke bund giver en rigtig god varmefordeling. Alt i alt er vores sauterpande et rigtig godt stykke køkkenudstyr, der helt sikkert kan gøre tilberedningen meget lettere. Fordelen ved at vælge vores Gastrolux sauterpande med 2 greb er, at panden er lettere at håndtere, da du med de 2 greb kan holde meget bedre fast i panden. Det betyder, at du kan få en langt bedre vægtfordeling, når du eksempelvis skal ryste de forskellige råvarer rundt i panden.

Så hvis du har brug for at kunne holde lidt bedre fast i panden, så er vores model med 2 greb en rigtig god løsning. Vores køkkenudstyr, herunder også vores forskellige modeller af sauterpander, er fremstillet på baggrund af mange års erfaringen inden for dette område. Det betyder, at når du køber dit udstyr til køkkenet på gastrolux.dk, så kan du være sikker på, at du får nogle varer, der kan holde til mange års madlavning.