Topsælgere

Gastrolux Stegegryde:

Når man siger stegegryde, tænker de fleste på en stor jerngryde, med afrundet bund. Det var også sådan den mest kendte plejede at se ud. Gastrolux har gennem årene videreudviklet denne version. Gastrolux stegegryde har også høje sider, men en flad bund. Denne store flade bund, giver dig rigtig meget plads til at brune dine grydesteg, eller lignende. Men stadig masser af højde, således at simre maden kan stå på komfuret, uden fare for at det koger ud over siderne. Du får naturligvis stadig Gastrolux´s prisbelønnede overflade som giver super non-stick effekt, på din stegegryde og super nem rengøring.

 

Pris fra
799,00
Pris fra
849,00
Pris fra
899,00
Pris fra
949,00
Pris fra
999,00

Fantastiske simreretter i en Gastrolux stegegryde

Stegegryderne fra Gastrolux er det helt rigtige køkkenudstyr, hvis du gerne vil lave lækre grydestege og andre gode simreretter. Vores stegegryder har nemlig en flad og tyk bund, hvilket giver en rigtig god stegeflade at brune dit kød på og en god varmefordeling. Netop den flade bund i vores Gastrolux stegegryder adskiller sig meget fra de traditionelle stegegryder, der har en rund bund. Her har vi altså videreudviklet på gryden, for at du kan tilberede dit måltid på den bedst mulige måde. De høje sider har vi dog ikke ændret på, for der skal selvfølgelig være masser af plads til at kunne lade sine rette simre på komfuret, uden at retten koger over.

Du vil derfor uden tvivl blive rigtig glad for at bruge Gastrolux stegegryderne til dine simreretter. Når maden så er tilberedt og spist, så er det også en ren fornøjelse at gøre vores stegegryde ren. Den gode belægning, der giver en fantastisk non-stick effekt, gør nemlig rengøringen til en leg, da du kun behøver at bruge varmt vand og en smule opvaskemiddel. Vi er ikke i tvivl om, at du her på gastrolux.dk kan finde den rigtig gode kvalitet i køkkenudstyr, som vil gøre det legende let at lave mad derhjemme.