Topsælgere

Gastrolux Stegepande:

Herunder finder du en af vores mest populære pandetyper. Den klassiske stegepande med en lav kant. Den leveres standard, med fast monteret skaft, i den velkendte sorte bakelit. Det kan tåle helt op til 260 grader, så du kan sagtens sætte panden i ovnen, for at færdigstege din bøf eller kotelet. Der er også mulighed for at vælge vores lækre aftagelige skaft. Det er med til at gøre køkkenet til et sikkert sted, idet man kan undgå at skaftet stikker ud over komfur kanten. Med en Gastrolux stegepande, har du valgt rigtigt. Din nye stegepande er det bedste fra 60 års håndværksmæssig erfaring,

 

 

Pris fra
649,00
Pris fra
699,00
Pris fra
749,00
Pris fra
799,00
Pris fra
849,00
 

Fordele ved en Gastrolux stegepande

Stegepanderne fra Gastrolux kan sikre en sundere og lettere tilberedning af maden, fordi vi hos Gastrolux fremstiller pander med en rigtig god non-stick belægning. Med den fantastiske non-stick effekt, som belægningen giver, er det nemlig slet ikke nødvendigt at bruge fedtstof under stegningen, og belægningen gør det desuden utrolig let at rengøre panden efter brug. Vores Gastrolux stegepander kan tåle temperaturer helt op til 260 grader, og derfor kan vores stegepander sagtens komme i ovnen – eksempelvis hvis en ret skal holdes varm eller steges færdig i ovnen. Sammen med de lave kanter på stegepanden og de yderst holdbare håndtag vil en af vores stegepander være et rigtig godt stykke køkkenudstyr, som du vil få glæde af ved mange forskellige former for stegninger.

Du kan finde flere forskellige modeller af vores stegepander, hvilket betyder, at du både kan få en pande med eller uden aftagelige håndtag og en stegepande til både almindelig varmeplade og induktion. Du vil derfor sagtens kunne finde en Gastrolux stegepande, der passer til dit køkken og dine behov. Når du køber dit køkkenudstyr på gastrolux.dk vil du altid få et solidt udvalg i en rigtig god kvalitet, da vores produktudvalg er baseret på 60 års erfaring inden for dette håndværk.