Topsælgere

Gastrolux Stegeso:

Gastrolux stegeso, er noget lidt specielt. Her er der tale om et produkt, som virkelig egner sig den moderne tids, tilbagekomne simremad. Den egner sig perfekt til at brune din gammeldags gryde steg i. Hvorefter du kan lade stegen stå ved lav varme, og simre i flere timer. Du kan også bruge vores stegeso, ved først at brune dit kødstykke, og dernæst sætte den i ovnen, med det medfølgende glaslåg på. 

 

Pris fra
1.049,00
Pris fra
1.149,00

Fordele ved en Gastrolux stegeso

Hos Gastrolux ved vi, at madlavning er forbundet med følelser, engagement og passion. Derfor gør vi også alt for at understøtte disse følelser. Og det er ikke anderledes i udviklingen af den enestående Gastrolux stegeso. Med stegesoens stærke BIOTAN non-Stick belægning kan du stege din mad helt uden eller kun ved brug af en smule fedtstof. Stegesoens ekstreme slidstærke og holdbare aluminiums bund sikrer en jævn og hurtig varmeledning over hele stegeflade. Med stegesoens 8 mm tykke bund forbliver bunden plan i hele dens levetid. Således sikrer vi, at en Gastrolux stegeso ikke ”skøjter rundt” på kogepladen. Samtidig er stegesoen også kendt for sin glatte belægning, som nemt slipper maden og sikrer, at madvarerne ikke brænder på – men derimod laver simremad, så det synger.

Når du handler stegesøer hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verdens bedste aluminiumsstøbte stegesøer, som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Så når du har modtaget dine nye stegeso er det egentlig bare at skynde sig ud i køkkenet, så du kan forkæle din familie og dine gæster med langtidsstegte retter. Du får naturligvis 14 dages returret og fri fragt hvis du køber stegeso her.