Gastrolux induktions stegeso

Er du på udkig efter en stegeso, har vi med garanti løsningen lige her. Vores induktions stegeso er nemlig toppen af poppen inde for den gastronomiske verden, og du finder næppe en bedre stegeso på markedet end her. Vores aluminiumsstøbte stegeso er nemlig en af de bedste på markedet. Vores stegeso er produceret og udviklet i Danmark, og den er af en så høj kvalitet, hvilket giver utallige fordele ved den daglige madlavning. Heriblandt kan nævnes den slidstærke bund, som sikrer at maden ikke brænder på, og desuden forlænger stegesoens levetid. Den fås i 2 forskellige størrelser, så du frit kan vælge den model, der passer bedst til dig og dit køkken.

Model/varenr.: g17800
0 anmeldelser

Gastrolux stegeso, leveres incl. glaslåg, bedste non-stick effekt, super nem rengøring

1.099,00
Model/varenr.: g17900
0 anmeldelser

Gastrolux stegeso, leveres incl. glaslåg, bedste non-stick effekt, super nem rengøring

1.199,00

Farvel til unødvendigt fedtstof

Vores robuste stegeso, har en ultra-stærk BIOTAN non-stick belægning. Det betyder rent praktisk, at man fordelagtigt kan stege helt uden eller kun med en lille smule fedtstof. Det vil sige, at du med vores stegeso, kan vinke helt farvel til unødvendigt fedtstof i maden. Det er en enestående egenskab, som ikke kan undervurderes. Det er til stor gavn både rent sundhedsmæssigt, men bestemt også smagsmæssigt. For mens nogle retter komplementeres af fedtstof, er det ved de fleste retter faktisk tilfældet, at det overforbrug af fedtstof, som vi ofte er nødsaget til at bruge på grund af dårlige pander, forringer smagen af den mad, vi tilbereder. Her kan man rigtigt tale om det værste fra begge verdener - unødvendigt fedt OG tab af smag. Det er der jo intet at vinde på, og derfor har vi hos Gastrolux forsøgt at imødekomme dette problem, hvilket stensikkert er lykkedes med vores induktions stegeso. Prøv den selv - du bliver ikke skuffet.

Let rengøring

Rengøring er et uundgåeligt aspekt ved madlavning, men med den rette stegeso, bliver det hurtigt og let som en leg. Smid bare din ynglings sang på højtaleren og skrål med mens stegesoen rengøres -  så er den ren og god som ny, før sangen er færdig! Vores stegeso er nemlig kendt for at have en helt glat belægning, hvilket gør at maden nemt slipper panden, og dermed ikke brænder på. Dette giver både et bedre resultat, samt gør rengøringen let som en leg.