100 % Tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage - læs mere her: 

Her finder du både vores Glaslåg samt enkelte reservedele

Et godt glaslåg med perfekt pasform er ikke bare vigtigt når du koger kartofler, ris og pasta. Det optimerer også tilberedningen af både kød, grøntsager, supper og grød fordi låget virker som en symbiose med gryden eller panden og sikrer at resultater bliver perfekt hver gang. Glaslågene passer til de fleste gryder og pander. Ved at kigge på beskrivelsen af de forskellige glaslåg kan du se, hvilke låg der passer til hvilke modeller. Du kan derfor ganske nemt bestille et nyt eller flere låg til din Gastroluxgryde eller pande. En af fordelene ved vores glaslåg er, at de er utrolig lette at rengøre, og så kan de sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.

Du kan bestille vores Gastrolux knop eller måske er dit aftagelig håndtag gået i stykker.  Find det her på siden, som reservedel.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Fordele ved Gastrolux glaslåg

Et glaslåg fra Gastrolux er fremstillet af hærdet, gennemsigtigt glas. Det gør at du kan tilse både stegning og kogning uden overhovedet at skulle fjerne låget. Derved kan du regulere varmen og samtidig undgå unødvendigt ressourcespild. Greb og lågknopper er udført ergonomisk med en solid befæstelse af håndtag - og så er glaslågene ovn- og varmefaste op til 260 grader. Vores glaslåg tillader en let og energibesparende madlavning. Glaslågene er brugervenlige, lette at rengøre og de tåler også at komme i opvaskemaskinen. Når du handler hos os er du garanteret et solidt produceret køkkenredskab, der både egner sig til behovet i den moderne husholdning samt i det professionelle køkken. Gastrolux er dansk kvalitet når det er bedst. 

Når du handler glaslåg hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi forhandler gennemsigtige og hærdede glaslåg i topkvalitet. Mangler du et af vores glaslåg, så tilbyder vi fragt til en valgfri adresse samt 14 dages returret fra modtagelsesdatoen – ikke fordi vi tror, at du vil fortryde det, men fordi vi vil give vores kunder gode betingelser.

Gastrolux glaslåg i stilrent dansk design

De flotte glaslåg her på siden passer til de mange forskellige gryder og pander fra Gastrolux. De er udført i et stilrent dansk design, som går igen i de andre produkter. Glaslågene gør det muligt at se alt, hvad der foregår i madlavningsprocessen uden at skulle løfte en finger (eller et låg). Dette gør, at man ikke behøver at åbne låget, så den simrevarme, der er opstået, går tabt. Disse glaslåg er desuden varmefaste og kan holde til en temperatur på op til 260 grader, så de er også velegnede til at bruge i ovnen. Og så er de så elegante, at de snildt kan indgå i borddækningen på middagsbordet for at holde på varmen - og dermed ikke behøver at blive gemt væk i køkkenet. Her på siden kan du vælge lige netop det glaslåg, der passer i størrelse og form til dine gryder og pander. Vi tror, du vil sætte stor pris på dine glaslåg fra Gastrolux i mange år fremover.