Topsælgere

 

Gastrolux wok:

Når de kommer til forskellige måder at tilberede vores mad på i dag, er vi jo som bekendt præget af input fra store dele af verden. Derfor har Gastrolux naturligvis også valgt at kunne levere en wok, til vores kunder. Rigtig mange af os, vil jo gerne forsøge at lave mad som i Asien. Når det kommer til lynstegning, som i det kinesiske køkken, kan du helt regne med en Gastrolux wok. Gastrolux producerer 2 størrelser, en på 30 cm, og en på hele 36 cm i diameter. Men tjek dem selv ud i vores billeder, inden du bestemmer dig.

 

Pris fra
1.049,00
Pris fra
949,00

Fordele ved en Gastrolux wok

En Gastrolux wok er kendt for sin unikke og holdbare Biotan non-stick evne. En non-stick overflade sikrer at sukker holdige og andre ingredienser ikke brænder fast, det gør wokken nem at rengøre og efter rengøring er der ikke små rester tilbage som ikke er til at få af stegeoverfladen. Med sin glatte Biotan belægning er det nemmere at tilberede sund, fedtfri madlavning, da wokken egner sig utrolig godt til at blive brugt helt uden- eller kun med meget lidt fedtstof. Man siger at godt grej gør ethvert håndværk sjovere. Med vores wok er der intet, der sætter sig fast. Maden smyger sig nemt rundt i wokken uden at det sætter sig fast eller brænder på, hvilket også gør rengøringen dejlig let. Selv hvis du ikke lige får vasket op samme aften.

Når du handler wok hos Gastrolux.dk får du køkkengrej der bygger på mere end 60 års dansk håndværksmæssig erfaring. Vi producerer en af verdens bedste aluminiumsstøbte wokker som er vurderet til at være kvalitet i topklasse af uafhængige eksperter. Man kan allerede dufte de hurtigstegte grønsager med nudler eller den lækre wokgryde med oksekød og soyasauce. Og det er ingen sag at invitere familie og venner på besøg for gryden er stor nok til at alle kan blive mætte. Bestil den i dag med fri fragt og 14 dages returret - det vil du ikke fortryde.