Gastrolux induktions wok

Er du også typen, der elsker at være kreativ i køkkenet og blive inspireret af alle verdens hjørner? I så fald har du helt sikkert også fået øjnene op for det fantastiske asiatiske køkken, hvor en wok selvfølgelig er et must. Gastrolux induktions wok er en af de bedste woks på markedet, og det er helt klart vejen frem, hvis du ønsker at imponere med velsmagende og alternative retter. Det er en pande til induktion, så den passer perfekt til moderne og stilfulde hjem.

Model/varenr.: 17936a
0 anmeldelser

Gastrolux wok, lev. inkl. stålrist, bedste sliplet-effekt, super nem rengøring

810,60
1.158,00
Du sparer: 347,40
Model/varenr.: 17930a
0 anmeldelser

Gastrolux wok,  bedste sliplet-effekt, super nem rengøring

740,60
1.058,00
Du sparer: 317,40

Spice hverdagen op med en god wok til induktion!

Vi er efterhånden mange, der er blevet særdeles vilde med det asiatiske køkken, og velsmagende wokretter på middagsbordet er med tiden også blevet et mere velkendt syn i de danske hjem. Det er supernemt og dejligt fordi, at det er utrolig let at tilpasse wokretter til enhver smag. Nogle er til de sødere og federe wokretter, mens andre er tossede med de helt spicy og måske lidt sure wokretter. Hvad end man er til, så er wokretter et af de steder, hvor man virkelig kan agere som mesterkok, og smage maden til undervejs. Det er altså både let og lækkert, men det kræver uden tvivl også, at man har en god wok. Os der har prøvet det kan forsikre om, at det ikke er hverken sjovt eller smart at lave wok mad i en normal gryde eller pande. Det hele brænder hurtigt på, der er slet ikke plads og det føles bare helt forkert. Men sådan er det heldigvis ikke med Gastrolux induktions wok! Her bliver madlavningen let som en leg, og hverdagen spices op med lækker asiatisk inspireret mad.

Lynstegning der ikke brænder på med Gastrolux induktions wok

Når der arbejdes med en wok i køkkenet, er lynstegning i mange tilfælde noget der kommer i spil. Flere retter kræver lynstegning af både kød og grøntsager og med en dårlig wok eller pande, bliver det ofte et helt uoverskueligt projekt, da det hele brænder på med det samme. Det bliver så at sige en lyn-brænding frem for en lynstegning! Gastrolux induktions wok har en non-stick overflade, hvilket sikrer at ingredienserne ikke brænder fast og en lynstegning går derved let som en leg.